O nama

S dugogodišnjim uspješnim poslovanjem u turizmu (kao privatni iznajmljivač) te s višegodišnjim iskustvom u svijetu web dizajna započeli smo s izradom web stranica putem našeg obrta, primarno u domeni turizma.

Kako su godine odmicale tako su se i trendovi mijenjali, te su statične HTML web stranice ubrzo zamijenjene s novijim, dinamičnijim, responsive stranicama rađenim u CMS sustavima, koje je naš tim sa svakodnevnim učenjem i praćenjem trendova ubrzo savladao. S dobrim poznavanje CMS sustava, grafičkog i web dizajna te SEO-a i internet marketinga naš tim nudi izradu kompletnog web rješenja za vaše apartmane, te ostale smještajne kapacitete (hotele, kampove, hostele, sobe..).

Kao što smo već i naveli, naše bavljenje turizmom uveliko nam je pomoglo da bolje upoznamo želje i potrebe gostiju, te onoga što bi oni željeli da im web stranica o vašim apartmanima ponudi. Njihove zelje i zahtjeve uspješno smo proučili i spoznali sto bi se sve zapravo trebalo nalaziti na jednoj stranici o apartmanima, a neke stvari vam donosimo ovdje : Google mape te Google Street mape na kojima se nalazi vaša lokacija, detaljni opisi svake smještajne jedinice zasebno, fotogalerija za svaku smještajnu jedinicu zasebno s neograničenim brojem slika, kalendar zauzetosti, buking i rezervacijska forma, moderan a uz to i elegantan i jednostavan dizajn te mnoge druge stvari.

Ovakav način rada vrlo brzo se rezultirao pozitivnim reakcijama klijenata, te nam uz vrlo profesionalan pristup i niske cijene donio velik broj zadovoljnih klijenata, a samim time i potvrdio da smo na prvom putu, te da smjernicama kojim smo krenuli moramo i nastaviti.

Prezentirajte i vi vase smještajne jedinice na najbolji mogući način te dopustite da vaša web stranica govori sama za vas. Javite nam vase zelje i ideje, koje ćemo sa zadovoljstvom sprovesti u djelo te vam pomoći da uspješna turistička sezona postane stvarnost.

Usluge koje nudimo

Izrada internet stranica

izrada web stranice

Izrada kompletnih web rješenja

Nudimo Vam izradu statičnih HTML web stranica, kao i dinamičnih web strancia, rađenih u nekom od popularnih CMS sustava, vrlo jednostavnih za rukovanje. Bilo da se odlučite za jednu ii drugu varijantu, potrudit ćemo se da vaše smještajne kapacitete prezentiramo u najljepšem mogućem svjetlu.

Grafički dizajn

grafički dizajn

Izrada logotipa i posjetnica

Naši grafički dizajneri izraditi će posebno za vas unikatni logotip sa kojim će te prezentirati svoj brend, kao i posjetnice u slučaju da ste za njih zainteresirani. Osim gore navedenih stvari u paketu će te dobiti i unikatni Favicon (radi se o maloj ikoni, koja se nalazi odmah do vaše web adrese u pregledniku).

Internet marketing

internet marketing

Društvene mreže, AdWords kampanje

Za vas ćemo postaviti apartmane na nekoliko popularnih turističkih portala, izraditi stranice na raznim društvenim mrežama, te vas uputiti u prednosti oglašavanja na njima, kao i putem Google AdWords-a.

Hosting i domena

kupovina hostinga i domene

Zakup web prostora te kupovina domene

Za vas ćemo potpuno besplatno zakupiti web prostor na internetu te vam pomoći oko odabira domene (web adrese), te ju nakon toga i kupiti za vas.

SEO optimizacija

seo optimizacija

Najvažnija za uspjeh stranice

Osim lijepog dizajna, za uspjeh vaše stranice potrebna je kvalitetna SEO optimizacija. Mi ćemo izraditi za vas stranicu po svim SEO standardima, kako bi vaša stranica imala što bolju poziciju u pretraživačima (Google, Bing...).